Veldboer Eenhoorn Foodtruckfestival 2024

Evenement: Foodtruckfestival 2024

Een smaakvol festival in Zwaag!

Wanneer: maandag 3 juni 2024
Waar: Veldboer Eenhoorn experience centre, Corantijn 93, 1689 AN Zwaag

Graag nodigen wij u uit voor de tweede editie van het Veldboer Eenhoorn Foodtruckfestival.

Op maandag 3 juni was het Foodtruckfestival van Veldboer Eenhoorn weer een feit. En ook dit jaar was het weer een succes! Wij vonden het fijn dat onze gewaardeerde klanten in grote getalen het festival bezocht hebben. Iedereen heeft genoten, inclusief onze 35 leveranciers die veel van jullie hebben gesproken en jullie kennis hebben kunnen laten maken met hun heerlijk producten. Wij kijken terug op een prachtige dag en kunnen niet wachten op de derde editie in 2025. Binnenkort volgen de foto’s en filmpjes, ook te zien op onze socials. Volgt u ons al?

 

Het evenement keert groter en mooier terug bij Veldboer Eenhoorn in Zwaag. Op maandag 3 juni bouwen wij ons terrein, speciaal voor u, één dag om tot een waar Foodfestival terrein.

Tijdens het Foodtruckfestival staan er deze editie meer dan 30 leveranciers voor u klaar om uw smaakpapillen te prikkelen met een overvloed aan heerlijke hapjes en drankjes. Bij de foodtrucks van de leveranciers kunt u proeven van hun heerlijke producten. Hartige snacks, zoete lekkernijen, verfrissende dranken en lokale producten, er valt ontzettend veel te proeven en ontdekken voor uw eigen menukaart.

Zorg ervoor dat u deze dag niet mist. Er zijn speciaal voor de aanwezigen van dit event exclusieve acties en kortingen beschikbaar. Daarnaast is het de ideale mogelijkheid om te netwerken en in contact te komen met nieuwe leveranciers.

Laat u inspireren door de gevarieerde producten en ontdek de nieuwe trends binnen uw branche. Vergeet ook zeker niet om deel te nemen aan een van de rondleidingen om een kijkje achter de schermen te nemen bij Veldboer Eenhoorn. Het belooft, net als bij de eerste editie, een onvergetelijke dag te worden!

We zien er naar uit om elkaar weer te ontmoeten.

Wilt u meer informatie over dit evenement? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over de inhoud van dit evenement.

Impressie Foodtruckfestival Veldboer Eenhoorn 2023

Kijk hier voor meer sfeerfoto’s van de Foodtruckfestival 2023

Aanwezige leveranciers

Logo AB Inbev Logo Asian FoodgroupLogo AvikoLogo Banket Partners

Logo Bresc

Logo Coca ColaLogo DebicLogo DuvelLogo Farm Frites

Logo Food5Logo Friesland CampinaLogo GoodLife FoodsLogo HesselingLogo Holtkamp HorecaLogo KesbekeLogo LA StreetfoodLogo LiptonLogo MaxxiumLogo Nic Nederland Logo Oliehoorn

Logo Oma BobsLogo van GelovenLogo VandemoorteleLogo Vergeer HollandLogo VerstegenLogo VrumonaLogo Walraven Sax

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer: wanneer u zich aanmeldt voor het Foodtruckfestival van Veldboer Eenhoorn kunt u gefotografeerd worden. Het is mogelijk dat deze foto’s worden gebruikt voor marketingdoeleinden van Veldboer Eenhoorn. Veldboer Eenhoorn gaat met zorg met dit fotomateriaal om.