Workshops

Onze workshops & proeverijen hebben als doel te verbinden, kennis te delen en te inspireren.

Agenda:

Wij delen onze passie voor food graag met onze relaties door diverse evenementen in onze Experience te organiseren. Dergelijke evenementen bieden mooie momenten voor persoonlijk contact met onze klanten, maar ook tussen de klanten onderling.

Regelmatig organiseren wij workshops waarin we horecaprofessionals informeren, inspireren, trainen en bijpraten over belangrijke trends en ontwikkelingen op foodgebied. Ook organiseren we demo’s en proeverijen waar u onze nieuwe en exclusieve producten kunt zien, ruiken en proeven. Daarnaast zijn er verschillende workshops met extra aandacht voor trends, concepten en specifieke producten.

Onze workshops en proeverijen zijn een service naar onze klant. Daarom kunt u zich altijd kosteloos aanmelden.

Bent u benieuwd welke workshops en proeverijen er binnenkort worden georganiseerd? Bekijk onze agenda

Wilt u meer informatie, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over het aanbod en de inhoud van deze workshops.

30 januari 2023 – Masterclass Desserts 

Samen met FrieslandCampina willen wij u kennis laten maken met Debic. Een professioneel zuivelmerk met een lange geschiedenis. Debic biedt een breed scala van handige dessertshapes aan om uw gasten mee te verrassen.

Tijdens de Masterclass Desserts leert u verschillende heerlijke desserts te maken. U zal leren hoe je ingrediënten kunt combineren met de Debic producten om smaakvolle en verfijnde desserts te creëren. Daarnaast leert u hoe de desserts te presenteren om een visueel aantrekkelijk resultaat te bereiken. Aan het einde van de masterclass zult u in staat zijn om een verscheidenheid aan desserts te maken met de Debic basis die uw gasten zullen waarderen.

Klik HIER voor meer informatie

20 februari 2023 – Lunchevent

Informatie volgt