Workshops

Onze workshops & proeverijen hebben als doel te verbinden, kennis te delen en te inspireren.

Agenda:

Wij delen onze passie voor food graag met onze relaties door diverse evenementen in onze Experience te organiseren. Dergelijke evenementen bieden mooie momenten voor persoonlijk contact met onze klanten, maar ook tussen de klanten onderling.

Regelmatig organiseren wij workshops waarin we horecaprofessionals informeren, inspireren, trainen en bijpraten over belangrijke trends en ontwikkelingen op foodgebied. Ook organiseren we demo’s en proeverijen waar u onze nieuwe en exclusieve producten kunt zien, ruiken en proeven. Daarnaast zijn er verschillende workshops met extra aandacht voor trends, concepten en specifieke producten.

Onze workshops en proeverijen zijn een service naar onze klant. Daarom kunt u zich altijd kosteloos aanmelden.

Bent u benieuwd welke workshops en proeverijen er binnenkort worden georganiseerd? Bekijk onze agenda

Wilt u meer informatie, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over het aanbod en de inhoud van deze workshops.

27 januari 2020 – Event VERANTWOORD snacken

Wij laten het assortiment zien van Depa en Conpax. Ervaar zelf hoe de verschillende biologisch afbreekbare disposables in het gebruik zijn. Deze zullen gevuld worden met de nieuwe Chef’s Harvest van Farm Frites en o.a. de nieuwe Veganaise van Oliehoorn. Klik HIER om u aan te melden.

24 februari 2020 – Barista training

Onder begeleiding van een professionele Barista van Segafredo, kunt u de perfecte espresso, cappuccino en latte macchiato maken. Handmatig en op traditionele wijze!