Workshops

Onze workshops & proeverijen hebben als doel te verbinden, kennis te delen en te inspireren.

Agenda:

Wij delen onze passie voor food graag met onze relaties door diverse evenementen in onze Experience te organiseren. Dergelijke evenementen bieden mooie momenten voor persoonlijk contact met onze klanten, maar ook tussen de klanten onderling.

Regelmatig organiseren wij workshops waarin we horecaprofessionals informeren, inspireren, trainen en bijpraten over belangrijke trends en ontwikkelingen op foodgebied. Ook organiseren we demo’s en proeverijen waar u onze nieuwe en exclusieve producten kunt zien, ruiken en proeven. Daarnaast zijn er verschillende workshops met extra aandacht voor trends, concepten en specifieke producten.

Onze workshops en proeverijen zijn een service naar onze klant. Daarom kunt u zich altijd kosteloos aanmelden.

Bent u benieuwd welke workshops en proeverijen er binnenkort worden georganiseerd? Bekijk onze agenda

Wilt u meer informatie, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over het aanbod en de inhoud van deze workshops.

27 januari 2020 – Event VERANTWOORD snacken

Wij laten het assortiment zien van Depa en Conpax. Ervaar zelf hoe de verschillende biologisch afbreekbare disposables in het gebruik zijn. Deze zullen gevuld worden met de nieuwe Chef’s Harvest van Farm Frites en o.a. de nieuwe Veganaise van Oliehoorn.

10 februari 2020 – Cooking Live

RATIONAL Nederland verzorgt in ons Experience Center een aantal speciale demonstraties met het SelfCookingCenter®, het VarioCookingCenter® en de producten van Veldboer Eenhoorn. Tijdens een interactieve sessie krijgt u antwoord op al uw kooktechnische vragen. Maar u mag ook zelf aan de slag en er is ruimte voor vragen over uw knelpunten in de professionele keuken.

17 februari 2020 – Vegan inspiratie

Laat u culinair inspireren op het gebied van vegan gerechten. Unilever Food Solutions zal verschillende recepten presenteren waarbij assortiment van De Vegetarische Slager, Hellman’s Vegan en Knorr’s oosterse sauzen gebruikt zullen worden.

24 februari 2020 – Barista training

Onder begeleiding van een professionele Barista van Segafredo, kunt u de perfecte espresso, cappuccino en latte macchiato maken. Handmatig en op traditionele wijze!

2 maart 2020 – Streetfood Innovations

Laat u meevoeren in de wereld van het streetfood. Aviko en La Streetfood presenteren u op deze dag een aantal van hun nieuwste producten. Oerfrites met schil, mexican burgers, vegan burgers…het komt allemaal voorbij. Komt u ook nieuwe inspiratie op doen? Uiteraard kan alles ook lekker geproefd worden! Klik HIER om u aan te melden.

3 maart 2020 – Cooking Live

RATIONAL Nederland verzorgt in ons Experience Center een aantal speciale demonstraties met het SelfCookingCenter®, het VarioCookingCenter® en de producten van Veldboer Eenhoorn. Tijdens een interactieve sessie krijgt u antwoord op al uw kooktechnische vragen. Maar u mag ook zelf aan de slag en er is ruimte voor vragen over uw knelpunten in de professionele keuken. Klik HIER om te zien hoe u zich kunt aanmelden.

16 maart 2020 – IJsdag

Laat de zon maar schijnen! Tijdens deze middag komen we al helemaal in de stemming. Alle innovaties op het gebied van softijs en impuls ijs worden gepresenteerd. ‘Njoy softijs en Ola geven uiteenlopende informatie, over o.a. de disposables, het promotiemateriaal en gepersonaliseerde ijskaarten. Carpigiani is aanwezig met een ijsmachine en zal hier uitleg over geven. Ook kunnen de opstart leaflets ingevuld worden. Vergeet vooral niet te proeven! En…alléén voor de aanwezigen zijn er speciale acties!! Klik HIER om u aan te melden.