Workshops

Onze workshops & proeverijen hebben als doel te verbinden, kennis te delen en te inspireren.

Agenda:

Wij delen onze passie voor food graag met onze relaties door diverse evenementen in onze Experience te organiseren. Dergelijke evenementen bieden mooie momenten voor persoonlijk contact met onze klanten, maar ook tussen de klanten onderling.

Regelmatig organiseren wij workshops waarin we horecaprofessionals informeren, inspireren, trainen en bijpraten over belangrijke trends en ontwikkelingen op foodgebied. Ook organiseren we demo’s en proeverijen waar u onze nieuwe en exclusieve producten kunt zien, ruiken en proeven. Daarnaast zijn er verschillende workshops met extra aandacht voor trends, concepten en specifieke producten.

Onze workshops en proeverijen zijn een service naar onze klant. Daarom kunt u zich altijd kosteloos aanmelden.

Bent u benieuwd welke workshops en proeverijen er binnenkort worden georganiseerd? Bekijk onze agenda

Wilt u meer informatie, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over het aanbod en de inhoud van deze workshops.

04 april 2022 – Terrasdag

Met het veranderen van de seizoenen leggen gasten ook geheel andere voorkeuren op het gebied van eten en drinken aan de dag. Dus wijzigt je menu met de jaargetijden, maar doe je dit ook met je frisdrank, wijnkaart, cocktail opties en je borrelkaart?

Bereid je vast voor op het mooie weer en laat je op maandag 4 april inspireren door de terras toppers van Lipton, Hekos, Walraven Sax en Maxxium.

25 april 2022 – Serious IceFun event

De koude winterdagen liggen inmiddels weer achter ons, en het moment is aangebroken om vooruit te kijken naar de warmere zomerdagen die gaan komen. Laat de zon maar schijnen! Tijdens deze middag komen we al helemaal in de stemming. Alle innovaties op het gebied van softijs en impuls ijs worden gepresenteerd. Bereid je vast voor op het mooie weer en laat je op maandag 25 april inspireren op het Serious IceFun event door Ola, Nic Nederland en VandeMoortele.

Klik HIER voor meer informatie en voor het aanmelden voor het Serious IceFun event!

23 mei 2022 – Lunchdag

Verdere informatie volgt snel!

27 juni – Snackdag

Verdere informatie volgt snel!

25 juli 2022 – Vegan plantbased event

22 augustus 2022 – Baristatraining

Verdere informatie volgt snel!

19 september 2022 – Foodparing

Verdere informatie volgt snel!

10 oktober 2022 – Hamburgerdag

Verdere informatie volgt snel!