Workshops

Onze workshops & proeverijen hebben als doel te verbinden, kennis te delen en te inspireren.

Agenda:

Wij delen onze passie voor food graag met onze relaties door diverse evenementen in onze Experience te organiseren. Dergelijke evenementen bieden mooie momenten voor persoonlijk contact met onze klanten, maar ook tussen de klanten onderling.

Regelmatig organiseren wij workshops waarin we horecaprofessionals informeren, inspireren, trainen en bijpraten over belangrijke trends en ontwikkelingen op foodgebied. Ook organiseren we demo’s en proeverijen waar u onze nieuwe en exclusieve producten kunt zien, ruiken en proeven. Daarnaast zijn er verschillende workshops met extra aandacht voor trends, concepten en specifieke producten.

Onze workshops en proeverijen zijn een service naar onze klant. Daarom kunt u zich altijd kosteloos aanmelden.

Bent u benieuwd welke workshops en proeverijen er binnenkort worden georganiseerd? Bekijk onze agenda

Wilt u meer informatie, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over het aanbod en de inhoud van deze workshops.

04 april 2022 – Terrasdag

Met het veranderen van de seizoenen leggen gasten ook geheel andere voorkeuren op het gebied van eten en drinken aan de dag. Dus wijzigt je menu met de jaargetijden, maar doe je dit ook met je frisdrank, wijnkaart, cocktail opties en je borrelkaart?

Bereid je vast voor op het mooie weer en laat je op maandag 4 april inspireren door de terras toppers van Lipton, Hekos, Walraven Sax en Maxxium.

25 april 2022 – Serious IceFun event

De koude winterdagen liggen inmiddels weer achter ons, en het moment is aangebroken om vooruit te kijken naar de warmere zomerdagen die gaan komen. Laat de zon maar schijnen! Tijdens deze middag komen we al helemaal in de stemming. Alle innovaties op het gebied van softijs en impuls ijs worden gepresenteerd. Bereid je vast voor op het mooie weer en laat je op maandag 25 april inspireren op het Serious IceFun event door Ola, Nic Nederland en VandeMoortele.

27 juni 2022 – Lunchdag

Sommige broodjes zijn van alle tijden, maar de veranderende wensen van de gast zorgen ook voor nieuwe broodjes op de lunchkaart. Laat je tijdens het lunchspiration event inspireren met zowel klassieke als nieuwe lunchbroodjes en kijk met een financieel oog mee naar de kostprijs van ieder broodje. Met de veranderende prijzen is het van belang om een scherp oog te houden op wat een lunchbroodje je onder aan de streep kost. Levert de verkoop je nog wel de gewenste marge op of zijn er financieel slimmere en net zo lekker smakende alternatieven?

1 augustus – Haute Friture

De haute friture is geen nieuwe trend, maar gaat al een aantal jaar mee. Maar, fastfood in een chique jasje is nog steeds populair! Laat je tijdens het Haute Friture event inspireren en verleid zelf ook je klanten met authentieke premium snacks. Laat je bijvoorbeeld inspireren door Aviko tijdens de workshop met verschillende soorten loaded fries en zie wat deze premium snack onderaan de streep kost. Of proef tijdens de fry-proeverij de verschillende mini-, vegan en vega snacks van Goodlife Foods. Ontdek de nieuwste snacks in combinatie met de lekkerste sauzen van Oliehoorn.

26 september 2022 – Baristatraining

Koffie speelt een steeds grotere rol in de Nederlandse samenleving. Men vindt een goede kop koffie steeds belangrijker. Hoe maak je nou een goede kop koffie? Voor een goede koffie komen verschillende facetten bij elkaar. Alleen de juiste boon met de juiste techniek en de
juist afgestelde machine maken de lekkerste koffie. Tijdens de barista training word je meegenomen in het proces van koffieboon tot koffie. Daarnaast leer je in de praktijk de basis van de latté art en hoe je dit zelf kunt creëren door de juiste techniek te gebruiken voor het
opschuimen van de melk. Na deze cursus kan jij een heerlijke kop koffiezetten voor jouw gasten.

Klik HIER voor meer informatie en het aanmeldformulier!

24 oktober 2022 – Veldboer Eenhoorn Golfdag

Op maandag 24 oktober organiseert Veldboer Eenhoorn samen met Golfbaan Westwoud de 2e editie van de Veldboer Eenhoorn Golfdag. Deze dag ziet er als volgt uit. Om 12 uur wordt iedereen ontvangen met koffie en gebak. Na een kleine opwarmronde starten we om 1 uur in de baan en lopen we in flights van 4 personen gezamenlijk 18 holes. Daarna worden we op het clubhuis van Golfbaan Westwoud ontvangen voor een borrel en aansluitend een diner.

Klik HIER voor het aanmeldformulier!

2022 – Foodparing

Verdere informatie volgt snel!

2022 – Hamburgerdag

Verdere informatie volgt snel!