Workshops

Onze workshops & proeverijen hebben als doel te verbinden, kennis te delen en te inspireren.

Agenda:

Wij delen onze passie voor food graag met onze relaties door diverse evenementen in onze Experience te organiseren. Dergelijke evenementen bieden mooie momenten voor persoonlijk contact met onze klanten, maar ook tussen de klanten onderling.

Regelmatig organiseren wij workshops waarin we horecaprofessionals informeren, inspireren, trainen en bijpraten over belangrijke trends en ontwikkelingen op foodgebied. Ook organiseren we demo’s en proeverijen waar u onze nieuwe en exclusieve producten kunt zien, ruiken en proeven. Daarnaast zijn er verschillende workshops met extra aandacht voor trends, concepten en specifieke producten.

Onze workshops en proeverijen zijn een service naar onze klant. Daarom kunt u zich altijd kosteloos aanmelden.

Bent u benieuwd welke workshops en proeverijen er binnenkort worden georganiseerd? Bekijk onze agenda

Wilt u meer informatie, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over het aanbod en de inhoud van deze workshops.

30 januari 2023 – Masterclass Desserts 

Samen met FrieslandCampina willen wij u kennis laten maken met Debic. Een professioneel zuivelmerk met een lange geschiedenis. Debic biedt een breed scala van handige dessertshapes aan om uw gasten mee te verrassen.

Tijdens de Masterclass Desserts leert u verschillende heerlijke desserts te maken. U zal leren hoe je ingrediënten kunt combineren met de Debic producten om smaakvolle en verfijnde desserts te creëren. Daarnaast leert u hoe de desserts te presenteren om een visueel aantrekkelijk resultaat te bereiken. Aan het einde van de masterclass zult u in staat zijn om een verscheidenheid aan desserts te maken met de Debic basis die uw gasten zullen waarderen.

20 februari 2023 – Walking Lunch

Bent u benieuwd naar nieuwe mogelijkheden voor op de lunchkaart? Laat u dan tijdens de Walking Lunch inspireren met heerlijke broodjes. Tijdens dit evenement vindt u bestaande lunchbroodjes in een nieuwe jasje, maar ook bijzondere nieuwe mogelijkheden. Er staan verschillende concepten voor u klaar die makkelijk en snel zijn te bereiden, maar ook voor culinaire inspiratie kunt u tijdens deze middag binnenlopen. U kunt uw eigen lunch wel overslaan, want er valt deze middag genoeg te zien en te proeven!

20 maart 2023 – Taste of Summer

 Maak uw terras klaar voor de lente! Als ondernemer weet u als geen ander dat uw terras het visitekaartje van uw zaak is. Daarom nodigen wij u graag uit voor de Taste of Summer op 20 maart, waar u kunt ontdekken hoe u het maximale uit het terrasseizoen kunt halen. Met de verandering van de seizoenen veranderen ook de voorkeuren van gasten op het gebied van eten en drinken. Verandert u niet alleen uw menu met de jaargetijden, maar ook uw frisdranken, wijnkaart en borrelkaart? Tijdens de Taste of Summer laten wij u kennismaken met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van terrassen.

17 april 2023 – Tour De Regionale Helden

Wij willen u graag uitnodigen om met ons mee te gaan op een inspirerende reis genaamd de Tour de Regionale Helden op maandag 17 april. Tijdens deze reis zullen we diverse lokale ondernemingen bezoeken en krijgt u de kans om volop inspiratie op te doen voor uw eigen horecaonderneming.

22 mei 2023 – Veldboer Eenhoorn Foodtruck Festival 

Ontdek een wereld aan smaken op het foodtruckfestival! Tijdens dit evenement vindt u veel verschillende leveranciers met een breed assortiment aan producten. Kom langs, kom proeven en maak gebruik van exclusieve acties. Mis deze dag niet!

10 juli 2023 – Vegan Inspiratie 

Veldboer Eenhoorn en Unilever Food Solutions nodigen u uit voor de ‘Tasty Vegan’ inspiratiesessie. Vegan producten worden steeds populairder onder de consumenten en vegan gerechten winnen steeds meer terrein op de menukaart. Proef en ontdek de heerlijke smaken van deze plantaardige producten en laat u inspireren met tips en gerechten.

7 augustus 2023 – Vis & Vino foodpairing ‘diner’

Wij nodigen u graag uit voor het Vis & Vino foodpairing ‘diner’. Ontdek de rijke smaken van vis tijdens deze culinaire proeverij, waar we onder leiding van onze chef en vinoloog de meest smaakvolle gerechten combineren met de mooiste wijnen.

11 september 2023 – Wildvlees event 

Wij nodigen u graag uit voor het Wildvlees evenement. Ontdek de rijke smaken van wildvlees tijdens deze culinaire proeverij.