Wie zijn wij?

Veldboer Eenhoorn Horeca & Grootverbruik is opgericht in 1962 en is dé totaalleverancier van horecabenodigdheden voor horeca, bedrijfskantines en verenigingen in Noord-Holland.

Wij zijn een snelgroeiend familiebedrijf dat werkt met een jong, gedreven en ambitieus team. Klantgerichtheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Kennis en ervaring delen wij met onze klanten om samen groei te realiseren en te ontzorgen.

De kwaliteit waarborgen wij door met gerenommeerde leveranciers samen te werken. Wij gaan zo veel mogelijk de samenwerking aan met lokale partners. Daarnaast zijn wij HACCP gecertificeerd en waarborgen wij de veiligheid van het gehele proces van onze producten.

Door continu in te spelen op de ontwikkelingen in de markt kunnen we blijven voorzien in de behoeften van onze klanten. Zo leveren we niet alleen food, maar ook non-food producten. Van diepvries tot versproducten en van glutenvrij tot biologisch. Niet voor niets noemen wij onszelf totaalleverancier: één adres voor al uw horecabenodigdheden.

Directie

Inkoop

Administratie

Binnendienst

Buitendienst

AGF

Chauffeurs

Magazijn

Avondploeg

Kerst