Vers

Vers

AGF
Als onderdeel van Veldboer Eenhoorn is Bas Dontje sinds jaar en dag onze exclusieve leverancier in aardappelen, groenten en fruit. Hierdoor zijn wij verzekerd van alleen de allerbeste kwaliteit producten, welke wij dagelijks aan onze klanten leveren.

Dagelijks worden onze AGF producten ingekocht vers aangeleverd. Door de producten in eigen beheer te houden en te controleren waarborgen wij de kwaliteit. Naast ons brede reguliere assortiment, beschikken wij ook over een ruim aanbod in biologische producten.

Wild en Gevogelte
Ook bieden wij (h)eerlijke wild- en gevogelte producten, waarbij respect voor mens, milieu, dier én een hart voor de toekomst centraal staan. De basis hiervoor ligt in de diepgaande kennis van de branche. Onze hoofdleverancier voor wild en gevogelte is Pieter van Meel Wild & Gevogelte een zeer gewaardeerde topgrossier voor de horeca. Pieter van Meel Wild & Gevogelte staat bekend om zijn productkennis.

Kwaliteit van het vlees kunnen zien en voelen en de structuur van het vlees kunnen ‘lezen’ zodat de wild- en poelierproducten met precisie kunnen worden uitgesneden, zijn ambachtelijke vaardigheden die door jarenlange ervaring zijn opgedaan.

Deze vakkennis is de basis van hun service.

Vlees
Om de kwaliteit van de vleesproducten te waarborgen werken wij samen met Hesseling. Als een van de oudste slagerijen in Nederland is Hesseling Vlees al meer dan 200 jaar een begrip. De producten van Hesseling Vlees onderscheiden zich van andere. Niet alleen door de hoge kwaliteit en de ambachtelijke verwerking ervan, maar ook door de pure en uitzonderlijke smaak. Hun visie op vlees is namelijk als volgt: als het dier het goed heeft gehad, dan proef je dat!

Vis
Ons ruime assortiment vis bestaat uit dagverse vis, schaal- en schelpdieren, gerookte vis en diepvriesvis, waarbij ATL de hoofdleverancier is. Daarnaast werken wij onder andere samen met onze lokale partner Zalmrokerij Smoking.

Zuivel- en eiproducten
Zuivel- en eiproducten zijn onmisbaar in de keuken. Dit assortiment bestaat uit allerlei soorten kaas, boter, eieren en desserts. Eveneens bestaat ons assortiment uit biologische producten.