Relatie- en Kerstpakketten

Even kennismaken…

Veldboer Eenhoorn Relatie- en Kerstpakketten, brengen wij, Margret, Nicole en Kirsten, met veel enthousiasme onder uw aandacht.

Hoe leuk is het om uw medewerker te verrassen met een attentie! Dat kan helemaal naar eigen wensen, ideeën en budget.

Dit verzorgen wij in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan Pasen, Dag van de Zorg, Borrelpakketten en Zomerpakketten

In de kerstperiode hebben we uiteraard de kerstpakketten en kerstmarkt of een digitale keuze cadeaukaart. Ook dit kan in de vorm van een digitale kerstmarkt.

Onze kerstshowroom is alweer geopend om pakketten naar uw wens samen te stellen. Wij werken op afspraak (vanaf 20 gelijke pakketten) om voldoende tijd en ruimte voor u te creëren.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, of eerder al met ons hierover van gedachte willen wisselen, doen wij u graag vrijblijvend een voorstel op maat. Desgewenst presenteren wij deze bij u op locatie.

Margret, Nicole en Kirsten

Originele kerstpakketten

In de webwinkel kunt u onze grote verscheidenheid aan originele kerstpakketten bekijken. Mochten deze pakketten helemaal aansluiten bij uw wensen, dan kunt u deze online (vanaf 20 gelijke pakketten) bestellen of laten offreren. Helaas is het op dit moment niet meer mogelijk om kerstpaketten via de webshop te bestellen.

Zomer, Borrel of BBQ pakket

Het is nog lang geen kerst, daarom hebben wij ook voor deze momenten leuke attenties (vanaf 20 gelijke attenties).

Mail of bel ons gerust om uw wensen te bespreken.

Bijna al onze attenties kunnen wij per post voor u versturen.

MVO, Fair Trade en goede doelen
dragen wij een warm hart toe.

Dromehof

De stichting organiseert en ondersteunt activiteiten waarbij ouderen op een laagdrempelige wijze sociale contacten kunnen opdoen.

LOVE.NOT.WASTE

Zij organiseren vrolijke cleanups, campagnes en inspirerende duurzaamheidsprojecten met bedrijven, scholen en overheid.

lovenotwaste

Het eigen keuze kado !

Mijn eigen kadootje of een digitale kerstmarkt online.

Vind u het moeilijk voor uw personeel of relaties een geschikt kerstkado uit te zoeken? Wij hebben een oplossing: U geeft hun een eigen kadootje! Een geschenkdoosje met origami blaadjes. Door middel van een persoonlijke online code kunnen de mensen hun eigen kado uitzoeken.

Ook is het dit jaar mogelijk om het in de beleving van een virtuele/digitale online kerstmarkt aan te bieden.

Heel gevarieerd, van belevingen, home & living, Rituals, Janzen, te veel om op te noemen.

Vraag gerust een vrijblijvende code aan om het assortiment te bekijken.

Kerstmarkt op locatie

Wij regelen indien gewenst een kerstmarkt bij u op locatie, gezellig met de collega’s onder elkaar. Wij hebben gerecyclede sfeervolle kerstkramen en wij werken samen met diverse vaste leveranciers voor een uitgebreid assortiment.

rendier