Relatie- en Kerstpakketten

Wie zijn wij ? Wat doen wij?

Veldboer Eenhoorn is een Horeca Groothandel met een aparte afdeling voor

Relatie- en Kerstpakketten, welke wij, Margret en Kirsten met veel enthousiasme onder uw aandacht brengen.

Corona zorgt er echter nog steeds voor dat de wereld in rep en roer is en wellicht zal dit binnen uw organisatie, net als bij onze organisatie, ook het geval zijn.

Hoe leuk is het om uw medewerker te verrassen met een attentie als hart onder de riem! Dat kan helemaal naar eigen wensen, ideeën en budget.

Dit verzorgen wij in het breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan borrelpakketten voor een onlineborrel, een Paasattentie, Zomerpakketten, Dag van de Thuiswerker (16 maart) en Dag van de Zorg (12 mei).

In de kerstperiode hebben we uiteraard de kerstpakketten en online kerstmarkt of een digitale keuze cadeaukaart, zoals u van ons gewend bent.

Nog even wachten maar…

Onze kerstshowroom is vanaf 1 juni weer open om kerstpakketten naar uw wens samen te stellen. Wij werken op afspraak (vanaf 20 gelijke pakketten) om voldoende tijd en een veilige ruimte voor u te creëren.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, of eerder al met ons hierover van gedachte willen wisselen, doen wij u graag vrijblijvend een voorstel op maat. Desgewenst presenteren wij deze bij u op locatie.

kirsten-web

Ook wij stropen de mouwen op om voor u een leuke attentie te verzorgen!

Dag van de thuiswerker (16 maart)

Menigeen is al maanden thuis aan het werk, met alle ongemakken die daar bij komen kijken.

Een kleine waardering in de vorm van een thee of koffie met wat lekkers als oppepper, hou vol, we doen het met elkaar en voor elkaar! Wij kunnen het verzorgen, ook als het verstuurt moet worden.

Pasen (4 en 5 april)

4 en 5 april 2021 is het Pasen. Misschien geeft u elk jaar een aardigheid aan uw personeel of vindt u dat uw personeel dit jaar iets extra’s heeft verdiend. Ook voor Pasen kunnen wij u van dienst zijn. Denk aan een brievenbuspakket met paaseieren, koekjes, thee, snoepjes of een paasontbijtje of een drinkfles met paaseieren….

Deze pakketten kunnen wij ook per post versturen.

Borrelpakket, zomer of BBQ pakket

De week afsluiten met collega’s met een gezellige borrel kan nu niet doorgaan. De bedrijfsfeestjes ook niet. Maar dat wil niet zeggen dat u uw personeel geen borrelmoment kan geven. Een onlineborrel met bijvoorbeeld een pub quiz of  bingo. Gezelligheid gegarandeerd!!! Of wat dacht u van een leuke koeltas met inhoud wanneer we weer van de zomer warmte kunnen genieten?!

Bij ons zijn er vele keuzes voor deze pakketten. Mail of bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Deze pakketten kunnen wij ook per post versturen.

MVO, Fair Trade en goede doelen dragen wij een warm hart toe.

Wij steunen onder andere

Voedselbank

Dromehof  – Stichting eenzame ouderen uit West-Friesland

Ook werken we met meerdere leveranciers samen, die met bepaalde levensmiddelen een afdracht doen aan het goede doel. Dit betreft onder andere:

  • Trees for All, maken zich hard voor herbebossing en biodiversiteit.

Indien gewenst kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ons assisteren bij het inpakken van de pakketten.

In de webwinkel kunt u onze grote verscheidenheid aan originele kerstpakketten bekijken. Mochten deze pakketten helemaal aansluiten bij uw wensen, dan kunt u deze online bestellen of laten offreren.

Het eigen keuze kado!

Mijn eigen kadootje of een digitale kerstmarkt online.

Vind u het moeilijk voor uw personeel of relaties een geschikt kerstkado uit te zoeken? Wij hebben een oplossing: U geeft hun een eigen kadootje! Leuk geschenkdoosje met sfeervolle kerstkaarten. Door middel van een persoonlijke online code kunnen de mensen hun eigen kado uitzoeken.

Ook is het dit jaar mogelijk om het in de beleving van een virtuele/digitale online kerstmarkt aan te bieden.

Heel gevarieerd, van belevingen, home & living, Rituals, Janzen, te veel om op te noemen.

Vraag gerust een vrijblijvende code aan om het assortiment te bekijken.

Kerstmarkt op locatie

Normaal regelen wij indien gewenst een kerstmarkt bij u op locatie, gezellig met de collega’s onder elkaar. Gezien de Corona maatregelen van het RIVM zal dat in 2020 helaas niet lukken. Wij hopen dit in 2021 weer aan te kunnen bieden.

Kortom, Veldboer Eenhoorn heeft voor het zelfde geld, vele mogelijkheden.
Wij hebben altijd de koffie klaar als u een afspraak met ons maakt.

Fijn als u komt en blijf gezond!
0229 267442

Met vriendelijke groet,

Veldboer Eenhoorn Kerst en Relatiegeschenken

Margret Veldboer en Kirsten Grim

kerstafdeling@veldboereenhoorn.nl

De Corantijn 93
1689 AP ZWAAG