Relatie- en Kerstpakketten

Even kennismaken…

Veldboer Eenhoorn Relatie- en Kerstpakketten, brengen wij, Margret en Kirsten, met veel enthousiasme onder uw aandacht.

Hoe leuk is het om uw medewerker te verrassen met een attentie als hart onder de riem na deze moeilijke tijd! Dat kan helemaal naar eigen wensen, ideeën en budget.

Dit verzorgen wij in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan borrelpakketten, Zomerpakketten, Dag van de Thuiswerker en Dag van de Zorg.

In de kerstperiode hebben we uiteraard de kerstpakketten en kerstmarkt of een digitale keuze cadeaukaart. Ook dit kan in de vorm van een digitale kerstmarkt.

Onze kerstshowroom is alweer geopend om pakketten naar uw wens samen te stellen. Wij werken op afspraak (vanaf 20 gelijke pakketten) om voldoende tijd en ruimte voor u te creëren.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, of eerder al met ons hierover van gedachte willen wisselen, doen wij u graag vrijblijvend een voorstel op maat. Desgewenst presenteren wij deze bij u op locatie.

Margret Veldboer en Kirsten Grim

Originele kerstpakketten

In de webwinkel kunt u onze grote verscheidenheid aan originele kerstpakketten bekijken. Mochten deze pakketten helemaal aansluiten bij uw wensen, dan kunt u deze online bestellen of laten offreren.

pakket_23

Zomer, Borrel of BBQ pakket

Het is nog lang geen kerst, daarom hebben wij voor de zomer bijvoorbeeld een pakket om het hoofd koel te houden. Maar je kan ook de week afsluiten met een Vrijmibo pakket. Gezelligheid gegarandeerd!

Bij ons zijn vele keuzes mogelijk. Mail of bel ons gerust om uw wensen te bespreken.

Bijna al onze pakketten kunnen wij per post voor u versturen.

pakket_14

MVO, Fair Trade en goede doelen
dragen wij een warm hart toe.

WerkSaam

Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, door onze pakketten te laten inpakken bij WerkSaam Westfriesland.

Dromehof

De stichting organiseert en ondersteunt activiteiten waarbij ouderen op een laagdrempelige wijze sociale contacten kunnen opdoen.

Trees for All

Ook werken we met meerdere leveranciers samen, die met bepaalde levensmiddelen een afdracht doen aan het goede doel. Zij maken zich hard voor herbebossing en biodiversiteit.

Voedselbank

De voedselbank helpt wekelijks 40.000 gezinnen met voedselhulp en gaat zo voedselverspilling tegen.

Het eigen keuze kado !

Mijn eigen kadootje of een digitale kerstmarkt online.

Vind u het moeilijk voor uw personeel of relaties een geschikt kerstkado uit te zoeken? Wij hebben een oplossing: U geeft hun een eigen kadootje! Een geschenkdoosje met versier attributen. Door middel van een persoonlijke online code kunnen de mensen hun eigen kado uitzoeken.

Ook is het dit jaar mogelijk om het in de beleving van een virtuele/digitale online kerstmarkt aan te bieden.

Heel gevarieerd, van belevingen, home & living, Rituals, Janzen, te veel om op te noemen.

Vraag gerust een vrijblijvende code aan om het assortiment te bekijken.

Kerstmarkt op locatie

Wij regelen indien gewenst een kerstmarkt bij u op locatie, gezellig met de collega’s onder elkaar. Wij hebben gerecyclede sfeervolle kerstkramen en wij werken samen met diverse vaste leveranciers voor een uitgebreid assortiment.

Met vriendelijke groet,

Margret & Kirsten

Veldboer Eenhoorn Kerst en Relatiegeschenken

kerstafdeling@veldboereenhoorn.nl

0229 267442

De Corantijn 93
1689 AN ZWAAG

Volg ons ook op