Relatie- en Kerstpakketten

Vandaag zijn de laatste kerstpakketten ingepakt voor Veldboer Eenhoorn.

Dit is gedaan door de medewerkers van Werksaam op het Dampten. Ruim 5 weken hebben ze met trots alle verschillende kerstpakketten ingepakt. Van groot tot klein met meerdere inpak lijnen.

Zojuist zijn alle levensmiddelen die “over” waren, opgehaald door de vrijwilligers van Stichting Dromehof. Entenie en zijn vrijwilligers gaan hier kleine pakketjes van maken voor de Stichting eenzame ouderen die wel een pakketje En een gezellig praatje kunnen gebruiken.  Ze gaan hiermee langs verzorgingshuizen en gesloten afdelingen. Heel goed werk dus door de vele vrijwilligers van Dromehof!

Veldboer draagt hier dan ook graag aan bij om dit te ondersteunen. In samenwerking met hun leveranciers zijn de levensmiddelen gratis beschikbaar gesteld. Al met al mooi om dit samen als regionale bedrijven met WerkSaam, Veldboer Eenhoorn en Stichting Dromehof te kunnen realiseren.

Fijne feestdagen en een gezond en liefdevol 2022 voor allemaal.

kirsten-web

Ook wij stropen de mouwen op om voor u een leuke attentie te verzorgen !

Wie zijn wij? Wat doen wij?

Veldboer Eenhoorn Relatie- en Kerstpakketten, die wij, Margret en Kirsten, met veel enthousiasme onder uw aandacht brengen.

Hoe leuk is het om uw medewerker te verrassen met een attentie als hart onder de riem na deze moeilijke tijd! Dat kan helemaal naar eigen wensen, ideeën en budget.

Dit verzorgen wij in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan borrelpakketten voor een onlineborrel, een Paasattentie, Zomerpakketten, Dag van de Thuiswerker en Dag van de Zorg.

In de kerstperiode hebben we uiteraard de kerstpakketten en kerstmarkt of een digitale keuze cadeaukaart. Ook dit kan in de vorm van een digitale kerstmarkt.

Onze kerstshowroom is alweer geopend om kerstpakketten naar uw wens samen te stellen. Wij werken op afspraak (vanaf 20 gelijke pakketten) om voldoende tijd en een veilige ruimte voor u te creëren.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, of eerder al met ons hierover van gedachte willen wisselen, doen wij u graag vrijblijvend een voorstel op maat. Desgewenst presenteren wij deze bij u op locatie.

Originele kerstpakketten

In de webwinkel kunt u onze grote verscheidenheid aan originele kerstpakketten bekijken. Mochten deze pakketten helemaal aansluiten bij uw wensen, dan kunt u deze online bestellen of laten offreren.

Foto-pakket-zomer

Zomer, borrel of BBQ pakket

De week afsluiten met collega’s met een gezellige borrel kan nu nog niet doorgaan., net als bedrijfsfeesten. Maar dat wil niet zeggen dat u uw personeel geen borrelmoment kan geven. Een onlineborrel bijvoorbeeld. Gezelligheid gegarandeerd! Of wat dacht u van een leuk sportief zomerpakket?!

Bij ons zijn er vele mogelijkheden. Mail of bel ons gerust om uw wensen  te bespreken.

De meeste van onze pakketten kunnen wij ook per post voor u versturen.

MVO, Fair Trade en goede doelen dragen wij een warm hart toe.

Wij steunen onder andere

Voedselbank

Dromehof  – Stichting eenzame ouderen uit West-Friesland

Ook werken we met meerdere leveranciers samen, die met bepaalde levensmiddelen een afdracht doen aan het goede doel. Dit betreft onder andere:

Trees for All, maken zich hard voor herbebossing en biodiversiteit.

Sociaal ondernemen

Indien gewenst kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ons assisteren bij het inpakken van de pakketten. Tevens bieden wij tijdens het hoofdseizoen werk aan werknemers van 55 jaar en ouder en gepensioneerden.

Het eigen keuze kado !

Mijn eigen kadootje of een digitale kerstmarkt online.

Vind u het moeilijk voor uw personeel of relaties een geschikt kerstkado uit te zoeken? Wij hebben een oplossing: U geeft hun een eigen kadootje! Een geschenkdoosje met een leuk spelletje. Door middel van een persoonlijke online code kunnen de mensen hun eigen kado uitzoeken.

Ook is het dit jaar mogelijk om het in de beleving van een virtuele/digitale online kerstmarkt aan te bieden.

Heel gevarieerd, van belevingen, home & living, Rituals, Janzen, te veel om op te noemen.

Vraag gerust een vrijblijvende code aan om het assortiment te bekijken.

Kerstmarkt op locatie

Normaal regelen wij indien gewenst een kerstmarkt bij u op locatie, gezellig met de collega’s onder elkaar. Het is nog onzeker of dit het komend jaar doorgang kan vinden i.v.m. de RIVM maatregelen. Toch interesse, we kunnen u op de hoogte houden!

Kortom, wij willen graag samen met jullie bruisende ideeën aan de slag. Onze missie is helder: een pakket op maat, dat past bij jullie smaak, jullie organisatie en jullie budget. Want het mooiste moment blijf toch het geef moment. Wij hebben altijd de koffie klaar als u een afspraak met ons maakt.

Fijn als u komt !
0229 267442

Met vriendelijke groet,

Veldboer Eenhoorn Kerst en Relatiegeschenken

kerstafdeling@veldboereenhoorn.nl

De Corantijn 93
1689 AP ZWAAG

foto-mk

Margret Veldboer en Kirsten Grim