Evenement: Smaakvolle desserts en taartproeverij

Evenement: Smaakvolle desserts en taartproeverij

Wanneer: Dit evenement wordt verplaatst naar een latere datum.
Waar: Veldboer Eenhoorn Experience Center, Corantijn 95, 1689 AP Zwaag

Wij zijn verheugd u uit te nodigen voor een heerlijke middag bij het volgende Veldboer Eenhoorn evenement: “Smaakvolle desserts & taartproeverij”. Dit evenement vindt plaats
op maandag 5 augustus van 12:00 tot 15:00 uur.

Tijdens dit gezellige samenzijn met horecacollega’s in onze sfeervolle Experience-ruimte kunt u proeven van onder andere een espressomisu, sticky toffee, basilicum panna cotta en eton mess. Hierbij kunt u met onze chefs meekijken tijdens de bereiding en inspiratie opdoen voor uw eigen menukaart. Daarnaast kunt u ook proeven van diverse smaakvolle desserts die zijn bereid met behulp van kant-en-klare producten.

Ook presenteren we tijdens deze middag een breed assortiment aan taarten waarvan u kunt proeven. Vergelijk zelf onze verschillende cheesecakes en appeltaarten of probeer bijvoorbeeld de banana vegan cake, red velvet dome cake en carrot walnut cake.

Deze middag is een uitgelezen kans om te genieten van lekkernijen die naast smakelijk ook zeer interessant voor uw dessert- of koffiekaart kunnen zijn. Wij staan deze middag klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij laten graag zien dat wij alles in huis hebben om uw gasten te verwennen. Komt u deze middag ook proeven en ideeën opdoen? Voor alle aanwezigen zijn er exclusieve acties beschikbaar!

Dit evenement wordt verplaatst naar een latere datum.

Veldboer Eenhoorn organiseert door het jaar heen diverse workshops en proeverijen. Dit is een service naar onze klanten. Wilt u meer informatie over onze evenementen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer.

Impressie evenementen Veldboer Eenhoorn