Honig spaghetti fijn is een pasta deegwaar in de vorm van lange stengels, bereid uit zachte tarwe. De kooktijd van de fijne spaghetti is 10 minuten. Zo zet je snel een lekkere pasta op tafel. De deegwaren zijn verpakt (met 2 plastic binnenzakken) in een doos van totaal 10 kg en zijn kookbestendig.
Durum TARWEGRIES, KIPPENEI-eiwit.
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1495 / 355 |
Vetten | 1,5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,1 g |
Koolhydraten | 71 g |
waarvan suikers | 3,5 g |
Vezels | 2,5 g |
Eiwitten | 13 g |
Zout | 0,1 g |
Koken
Strooi de spaghetti al roerend in ruim kokend water en blijf roeren tot het water weer kookt. Voeg desgewenst zout of Honig Professional vleesbouillon naar smaak toe. Kook de spaghetti in ca. 11 minuten gaar. Voor kleinere hoeveelheden (ca. 1 kg) een langere kooktijd (ca. 13 minuten). Laat de spaghetti uitlekken of in de au bain marie staan en voeg wat olie toe. Voor de verwerking op een later tijdstip, na het koken eerst koud spoelen. Kooktijd: 11 minuten
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Durum TARWEGRIES, KIPPENEI-eiwit.
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1495 / 355 |
Vetten | 1,5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0,1 g |
Koolhydraten | 71 g |
waarvan suikers | 3,5 g |
Vezels | 2,5 g |
Eiwitten | 13 g |
Zout | 0,1 g |
Koken
Strooi de spaghetti al roerend in ruim kokend water en blijf roeren tot het water weer kookt. Voeg desgewenst zout of Honig Professional vleesbouillon naar smaak toe. Kook de spaghetti in ca. 11 minuten gaar. Voor kleinere hoeveelheden (ca. 1 kg) een langere kooktijd (ca. 13 minuten). Laat de spaghetti uitlekken of in de au bain marie staan en voeg wat olie toe. Voor de verwerking op een later tijdstip, na het koken eerst koud spoelen. Kooktijd: 11 minuten
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Dagelijks
Zaterdag
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 12.00 uur
Dagelijks
Zaterdag
Zondag
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 12.00 uur
10.00 - 11.00 uur*
* Van april tot en met september
Op dit moment is het nog niet voor iedereen mogelijk je bestelling te plaatsen via de nieuwe webshop. Ben je nog niet benaderd door ons? Tot die tijd vragen we je om via de oude webshop te bestellen.
Klik dan op onderstaande knop.
Welkom op de nieuwe website van Veldboer Eenhoorn! Op dit moment is het nog niet voor iedereen mogelijk je bestelling te plaatsen via de nieuwe webshop. Zodra het jouw beurt is nemen wij persoonlijk contact met je op. Als je al bent uitgenodigd om via de nieuwe webshop te bestellen, klik dan op onderstaande knop om te bestellen via de nieuwe webshop. Ben je nog niet benaderd door ons? Tot die tijd vragen we je om via de oude webshop te bestellen. Nieuwsgierig? Een kijkje nemen kan altijd.