Page 4 - Veldboer Eenhoorn - de Voorjaarsfolder
P. 4
s4

Hesseling: een rijke traditie in vlees

Als één van de oudste slagerijen in Nederland is Hesseling al meer dan 200 jaar een begrip. Bij Hesseling
Vlees zegeviert nog steeds de ambacht; ieder stuk vlees gaat door ervaren slagershanden. Hiermee wordt er
dagelijks gewerkt aan de ambachtelijke verwerking van mooie vleesproducten. Met het slagersvak in het bloed,
passie, expertise en respect voor het product levert Hesseling prachtige producten van hoge kwaliteit en een
pure uitzonderlijke smaak aan de horeca. Hierbij staat voorop: ‘heeft een dier het goed gehad dan proef je
dat’ . De kwaliteit, de ambacht en de service is en blijft de kracht van Hesseling vlees.
Voor meer informatie over Hesseling Vlees en de mogelijkheden neem contact op met uw vertegenwoordiger
bij Veldboer Eenhoorn of kijk op www.hesseling.nl
   1   2   3   4   5   6   7   8   9