Vacature: magazijnmedewerker avondploeg

Wij zijn Veldboer Eenhoorn, een horeca groothandel en familiebedrijf uit Zwaag dat zich richt op de levering van food- en non-food producten. Wij leveren aan restaurants, cafés, snackbars, hotels en sportverenigingen in Noord-Holland. Bij Veldboer Eenhoorn werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team van ongeveer 60 medewerkers. Binnen ons bedrijf vinden we service en kwaliteit erg belangrijk. Dit zie je terug in onze producten en in een service waarbij we de klant van A tot Z zo goed mogelijk ontzorgen.

Wij groeien elk jaar door en daarom zijn we opzoek naar een gedreven, enthousiaste en resultaatgerichte topper die ons team fulltime komt versterken. Ben jij deze topper?


Herken jij jezelf in deze vacature en wil je graag bij Veldboer Eenhoorn de handen uit de mouwen steken? Stuur dan voor 18 maart jouw motivatie en CV naar werken@veldboereenhoorn.nl. Wil je graag wat meer informatie? Neem dan contact op met Jacob Boots via j.boots@veldboereenhoorn.nl of via 0229-234044.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wat zullen je werkzaamheden worden?

Samen met je collega’s van de avondploeg verzamel je de bestellingen van de klanten voor de levering van de volgende dag. De werkzaamheden worden verricht op zondag t/m donderdag.

De werktijden zijn: zondag van 18:00 uur – 00:00 uur, maandag t/m woensdag van 16:00 uur – 01:00 uur en donderdag van 16:00 uur – 01:00 uur.

 

Wat zoeken wij in jou?

  • Je bent gemotiveerd en kunt snel en accuraat werken;
  • Je bent een verantwoordelijke, gezellige collega die graag de handen uit de mouwen steekt;
  • Je bent een teamplayer en uiterst klantgericht;
  • Heftruck/reachtruck rijbewijs of ervaring met het werken hiermee is een pré.

Download PDF van vacature: magazijnmedewerker avondploeg zo tm do Veldboer Eenhoorn