kerst

De showroom is klaar
en een belevenis op zich!

Wij nodigen u graag uit om onze showroom (op afspraak, vanaf 20 gelijke pakketten) te bezoeken op de Corantijn 32 te Zwaag. Vele duizenden lekkere en prachtige producten hebben een plekje gekregen naast onze inspiratie pakketten. Onder het genot van een kopje koffie in kerstsfeer kunnen we samen, naar uw wens, een “custom made” kerstpakket samenstellen. Origineel en geheel in stijl!

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, doen we u graag vrijblijvend een voorstel op maat. Desgewenst presenteren we deze  bij u op locatie. MVO is de tendens, Fair-trade producten en goede doelen dragen wij een warm hart toe. Indien gewenst kunnen mensen met een afstand tot de maatschappij ons assisteren bij het inpakken van de pakketten.

In de webwinkel kunt u onze grote verscheidenheid aan  kerstpakketten bekijken. Mochten deze pakketten helemaal aansluiten bij uw wensen, kunt u deze online bestellen of laten offreren.

Bekijk de uitnodiging
Vergeet niet je geluid aan te zetten…

Kerstmarkt op locatie !

Misschien denkt u dit jaar aan iets heel anders?

Een unieke manier is onze kerstmarkt. Gezellig met collega’s onder elkaar.
Dit doen we bij u op locatie.

Vraag gerust naar de vele mogelijkheden, indien gewenst kunnen we u van  A  tot  Z “ontzorgen”.

Het eigen keuze kado! Mijn eigen kadootje

Wanneer u het moeilijk vind om voor uw personeel of relaties een geschikt kerst-kado uit te zoeken, hebben we hier ook een oplossing voor. Uw medewerkers en relaties, kunnen online hun cadeau zelf uitzoeken. Variërend van life & living, Rituals en belevingen. Kortom, bij Veldboer Eenhoorn zijn er voor het zelfde geld, vele mogelijkheden!

Belt u ons voor een afspraak?
0229 267442

Met vriendelijke groet,

Margret Veldboer en Kirsten Grim
kerstafdeling@veldboereenhoorn.nl