Banner
Banner
Banner
Banner
Home | Assortiment | Eigen merken   

Ruim 500 producten van eigen merk

Veldboer Eenhoorn is aangesloten bij TopClass, een overkoepelende organisatie van groothandels voor horeca en grootverbruik. Naast een ruim scala aan A-merken voeren we ook zo'n 500 producten onder onze gezamenlijke merken:
 Ÿ Top Class
 Ÿ Delicate
 Ÿ Café Ami
 Ÿ Delizio

Deze merken hebben een krachtige uitstraling en een superieure prijs/kwaliteit verhouding. Ze zijn met zorg gekozen
en vormen een flinke meerwaarde in het assortiment. Doordat we deze producten gezamenlijk en in grote volumes inkopen, kunnen we ze leveren voor een aantrekkelijke prijs.
 

TopClass heeft kwaliteit van A-merk

TopClass heeft alle kenmerken van een A-merk: een hoog kwaliteitsniveau tegen aantrekkelijke condities. Onder dit merk worden de volgende producten verkocht:
 Ÿ  food artikelen, zoals ijs, zuivelproducten, appeltaart, kruiden
        en noten
 Ÿ  non-food artikelen, zoals schoonmaakmiddelen, bestek
        en servetten

  

Delicate voor kleinhoreca- en cafetariaproducten

Onder het merk Delicate bieden we een prachtige reeks kleinhoreca- en cafetariaproducten aan, tegen een zeer concurrerende prijzen. Denk aan:
 Ÿ food artikelen, zoals schepijs, snacks, verpakkingsmateriaal,
       frituurvet en sauzen
 Ÿ non-food artikelen, zoals verpakkingsmateriaalCafé Ami een geraffineerd koffieconcept

Café Ami staat voor een geraffineerd koffieconcept. Vakmanschap en het gebruik van de allerbeste grondstoffen zorgen voor een ongekende smaakbeleving. Naast diverse koffievariëteiten biedt Café Ami een slim assortiment aan koffiebenodigdheden en een exclusief porseleinen servies.
 

Delizio's exclusieve frituuroliën en vetten

Ons merk Delizio staat voor een exclusieve lijn frituuroliën en vetten. Steeds meer horecaondernemers besteden aandacht aan de juiste samenstelling hiervan. De uitdaging: een verantwoorde, duurzame én smaakvolle bereiding. Kies daarom voor de vaste en (semi-)vloeibare frituurproducten van Delizio.