Vers

Vers

AGF
Als onderdeel van Veldboer Eenhoorn is Bas Dontje sinds jaar en dag onze exclusieve leverancier in aardappelen, groenten en fruit. Hierdoor zijn wij verzekerd van alleen de allerbeste kwaliteit producten, welke wij dagelijks aan onze klanten leveren.

Dagelijks worden onze AGF producten ingekocht vers aangeleverd. Door de producten in eigen beheer te houden en te controleren waarborgen wij de kwaliteit. Naast ons brede reguliere assortiment, beschikken wij ook over een ruim aanbod in biologische producten.

Vlees
Om de kwaliteit van de vleesproducten te waarborgen werken wij samen met Meat Street. Kwaliteit, herkomst, verwerking, en versheid worden streng gecontroleerd. Met deze partner kunnen wij goed inspelen op de vraag naar eerlijke, biologische, duurzame en streekgebonden producten.

Wild en Gevogelte
Ook bieden wij (h)eerlijke wild- en gevogelte producten, waarbij respect voor mens, milieu, dier én een hart voor de toekomst centraal staan. De basis hiervoor ligt in de diepgaande kennis van de branche. Onze hoofdleverancier voor wild en gevogelte is Ruig en helpt de professionele kok te innoveren in de keuken met vernieuwende wild en gevogelte producten.

Vis
Ons ruime assortiment vis bestaat uit dagverse vis, schaal- en schelpdieren, gerookte vis en diepvriesvis, waarbij ATL de hoofdleverancier is. Daarnaast werken wij onder andere samen met onze lokale partner Zalmrokerij Smoking.

Zuivel- en eiproducten
Zuivel- en eiproducten zijn onmisbaar in de keuken. Dit assortiment bestaat uit allerlei soorten kaas, boter, eieren en desserts. Eveneens bestaat ons assortiment uit biologische producten.